Din første pull up

 

Du synes det ser SÅ kult ut når andre gjør det, men når det kommer til å prøve selv har du feiget ut allerede før du har prøvd.

Du er redd for at andre skal tenkt at det du gjør er helt feil og hvis du prøver vil du bare dumme deg ut.

Teknikken har du ikke tålmodighet til å lære deg, men du vil likevel lyst å lære det.

Så hvor starter du?

Heng litt i stangen

Du synes garantert dette er litt rart, men å henge litt i stangen gjør deg både kjent med grepet du skal holde og bygger faktisk litt muskler i hendene. Kanskje klarer du til og med å løfte deg opp en liten bit?

Prøv dette et par ganger i uken når du er å trener slik at du blir litt kjent med øvelsen, så har du ihvertfall fått startet prosessen. 

Bruk tykt strikk

Strikk, slik som vist på videoen er gull for å få tatt bort noe av kroppsvekten under øvelsen. Ikke bare gjør det deg lettere, men du får også mulighet til å øve på mønsteret om å dra deg opp og ned. 

 

Hopp opp og hold 

Blir du usikker og redd for å falle med strikk ? Prøv å hopp opp med haken over stangen og hold så lenge du klarer. Bygg på antallet på hver treningsøkt. Klarer du 3 stk første trening, kan du prøve deg på 4 stk neste gang. 

 

Ikke vær redd for å be om hjelp

Enten du spør noen i resepsjonen der du trener, en venninne eller den kjekkeste karen du finner på treningssenteret, er det aldri feil å spørre om hjelp. Bruk de du har rundt deg og vær ok med å være nybegynner. Vi har alle startet et sted, og selv om du føler deg litt dum, er det skjeldent det er noen andre som synes du er teit for at du prøver. 

I så fall, så sier det mer om dem enn det gjør om deg. <3 

 

Jeg heier på deg. 

Spør hvis det er noe. 

Monika

 

 

Close

50% FERDIG

Legg inn navn og epost så sender jeg deg accountability- kalenderen!

Ved å legge inn navn og e-post samtykker du i å motta e-post fra Yteevne med inspirasjon og tips om hvordan du kan lykkes med treningen din ukentlig. Du kan melde deg av når du vil ved å trykke unsubscribe.